Получите скидку 20%! arrow_drop_up
sogifts.eu

Товар добавлен

()
назад check_circleПроверенный
()
назад check_circleПроверенный
()
назад check_circleПроверенный
()
назад check_circleПроверенный
()
назад check_circleПроверенный
()
назад check_circleПроверенный
()
назад check_circleПроверенный
()
назад check_circleПроверенный
()
назад check_circleПроверенный
()
назад check_circleПроверенный
()
назад check_circleПроверенный
()
назад check_circleПроверенный
Перейти к контенту

Подписывайтесь на нас!

😍 Удивляйте и дарите подарки без повода! 🎁

😲Гарантированный ВАУ-эффект 👍

🚚 Бесплатная доставка на заказ более 60,00€ 🌐

Подпишитесь на наш аккаунт TikTok 👉 Подпишись

Присоединяйтесь к нам в Инстаграмм 👉 Присоединиться

Свяжитесь с нами

Политика конфиденциальности

PRYWATNE POLITYKA

1. SĄVOKOS PAGRINDINA

1.1. Bendrovė arba Asmens duomenų valdytojas – MB Sodovanos, pagal Lietuvos

Respublikos įstatymus įsteigta ir veikianti mažoji bendrija, kurios juridinio asmens kodas

305643131, buveinės adresas V. Nagevičiaus gatvė 3, LT-08237 Wilno.

1.2. Klientas arba Duomenų subjektas - fizinis asmuo – Bendrovės klientas (tame tarpe tinklapio

lankytojai), kurio asmens duomenis renka Bendrovė.

1.3. Elektroninė parduotuvė – Bendrovės elektroninė parduotuvė adresu https://sogifts.eu/.

1.4. Paslaugos – visos Bendrovės teikiamos paslaugos.

1.5. Asmens duomenys - bet kuri informacija, susijusi su fiziniu asmeniu – Duomenų subjektu, kurio

tapatybė yra žinoma arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta pasinaudojant tokiais duomenimis

kaip asmens kodas, vienas arba keli asmeniui būdingi fizinio, fiziologinio, psichologinio, ekonominio,

kultūrinio ar socialinio pobūdžio požymiai.

1.6. Asmens duomenų tvarkymas - bet kuris su asmens duomenimis atliekamas veiksmas: rinkimas,

užrašymas, kaupimas, saugojimas, klasifikavimas, grupavimas, jungimas, keitimas (papildymas ar

taisymas), teikimas, paskelbimas, naudojimas, loginės ir (arba) aritmetinės operacijos, paieška,

skleidimas, naikinimas ar kitoks veiksmas arba veiksmų rinkinys.

1.7. Partneris – juridinis asmuo, teikiantis paslaugas Bendrovei, susijusias su Bendrovės vykdoma

veikla, arba parduodantis jai prekes, arba vykdantis su Bendrove bendrus projektus, įskaitant, zakład

neapsiribojant, rinkodaros akcijas, bendras pardavimų kampanijas, lojalumo programas, ir kt.,

žiniasklaidos priemonėse, internetiniuose puslapiuose, Elektroninėje parduotuvėje, mažmeninės

prekybos parduotuvėse, prekybos tinkluose, ir kt.

1.8. Slapukas (angl. cookie) – nedidelė tekstinės informacijos dalelė, kuri automatiškai sukuriama

naršant tinklapyje ir yra saugoma lankytojo kompiuteryje ar kitame įrenginyje.

1.9. Tiesioginė rinkodara – veikla, skirta paštu, Telefon arba kitokiu tiesioginiu būdu siūlyti asmenims

prekes ar paslaugas ir (arba) teirautis jų nuomonės dėl siūlomų prekių ar paslaugų.

1.10. Privatumo politika – reiškia šį dokumentą, nustatantį Asmens duomenų tvarkymo principus bei

taisykles, naudojantis Elektroninės parduotuvės paslaugomis.

1.11. Paskyra – pagrindiniai Kliento prisijungimo prie Elektroninės parduotuvės duomenys, kuriuos

sudaro vienas elektroninio pašto adresas ir Slaptažodis.

1.12. Slaptažodis – tai Kliento sukurta unikali skaičių, raidžių, arba skaičių ir raidžių arba kitų simbolių

kombinacija, kurią suvedus galima prisijungti prie Elektroninės parduotuvės.

2. BENDROSIOS NUOSTATOS

2.1. Klients suteikia teisę Bendrovei atlikti visus Asmens duomenų tvarkymo veiksmus šioje

Privatumo politikoje numatyta apimtimi ir tikslais.

2.2. Asmens duomenis tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės

apsaugos įstatymu bei kitais Asmens duomenų tvarkymą bei apsaugą reglamentuojančiais teisės

aktais, šia Privatumo politika.

2.3. Bendrovėje Asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis šiais žemiau nurodytais principais:

2.3.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais;

2.3.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai;

2.3.3. Asmens duomenys yra tinkami ir tik tokios apimties, kuri būtina jiems rinkti ir toliau tvarkyti;

2.3.4. Asmens duomenys nuolat atnaujinami;

2.3.5. Asmens duomenys saugomi tokia forma, kad Duomenų subjekto tapatybę būtų galima nustatyti

ne ilgiau, negu to reikia tiems tikslams, dėl kurių šie duomenys buvo surinkti ir tvarkomi.

2.3.6. Visa informacija apie Asmens duomenis yra konfidenciali;

2.3.7. Kliento Asmens duomenys bei asmeninė informacija nebus naudojama neteisėtais tikslais.

2.4. Laikoma, kad Klientas, pirkdamas Elektroninėje parduotuvėje perskaitė galiojančios redakcijos

Privatumo politiką ir su ja sutinka. Jei Klienta nesutinka su kuria nors Privatumo politikos dalimi ar

Privatumo politika, tokiu atveju Klienta privalo nepateikti užsakymo ir nepirkti prekės Elektroninėje

parduotuvėje.

2.5. Su Privatumo politika galima susipažinti Elektroninėje parduotuvėje ir bet kada ją atsispausdinti.

Privatumo politika gali būti keičiama, pildoma ar atnaujinama Bendrovės nuožiūra. Nauja Privatumo

politikos redakcija skelbiama Elektroninėje parduotuvėje.

2.6. Klients gali pateikti užsakymą Elektroninėje parduotuvėje be registracijos, arba per savo Paskyrą

prisiregistravus Elektroninėje parduotuvėje.

2.7. Pirminės registracijos prie Elektroninės parduotuvės metu per Paskyrą, Klienta privalo pateikti

savo elektroninio pašto adresą bei sugalvoti saugų Slaptažodį, bei pateikti tikslius Asmens duomenis

Elektroninei parduotuvei. Klientas atsako už jų teisingumą. Sukūrus Paskyrą, Klientui suteikiamas

identifikavimo kodas.

2.8. Naudodamasis Paslaugomis, taip pat pirkdamas Elektroninėje parduotuvėje Klienta visuomet

privalo pateikti tikslius Asmens duomenis Elektroninei parduotuvei ir atsako už jų teisingumą.

2.9. Klientas turi teisę bet kada keisti bei papildyti Asmens duomenis Paskyroje arba kreiptis į

elektroninę parduotuvę su prašymu panaikinti Paskyrą.

2.10. Klients privalo neatskleisti Slaptažodžio tretiesiems asmenims ir jį saugoti, priešingu atveju visa

su tuo susijusi atsakomybė tenka Klientui.

3. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS,

NAUDOJIMAS, KOREGAVIMAS IR

SAUGOJIMAS

3.1. Bendrovė gerbia kiekvieno Kliento teisę į privatumą. Kliento Asmens duomenys (ty vardas,

pavardė, elektroninio pašto adresas, telefono numeris, prekės/paslaugos pristatymo adresas,

amžius/gimimo metai, prekės/paslaugos apmokėjimo duomenys (banko sąskaitos Nr., apmokėjimo

būdas ir pan.), pirkimo istorija, o taip pat, esant Kliento sutikimui, amžius, lytis, gimimo data,

gyvenamoji vietovė) renkami ir tvarkomi šiais tikslais:

3.1.1. Elektroninės prekybos tikslu. Tvarkomi šie Asmens duomenys: vardas, pavardė, elektroninio

pašto adresas, telefono numeris, prekės/paslaugos pristatymo adresas, amžius/gimimo metai, IP

adresas, prekės/paslaugos apmokėjimo duomenys. Asmens duomenų, naudojamų elektroninės

prekybos tikslu, saugojimo trukmė yra 5 (penki) metai nuo paskutinio prisijungimo prie Elektroninės

parduotuvės dienos.

3.1.2. Tiesioginės rinkodaros tikslu. Tvarkomi šie Asmens duomenys: vardas, pavardė, telefono

numeris, elektroninio pašto adresas, adresas, amžius, lytis, gimimo data, gyvenamoji vietovė. Asmens

duomenų, naudojamų Tiesioginės rinkodaros tikslu, saugojimo trukmė yra 5 (penki) metai nuo

paskutinio prisijungimo prie Elektroninės parduotuvės dienos.

3.2. Klientas gali suteikti sutikimą dėl jo Asmens duomenų (vardo, pavardės telefono numerio,

elektroninio pašto adreso, adreso, amžius, lyties, gimimo datos, gyvenamosios vietovės) tvarkymo

Tiesioginės rinkodaros tikslu. Jeigu davęs sutikimą tvarkyti jo duomenis Tiesioginės rinkodaros tikslu,

taip pat gauti Tiesioginės rinkodaros pranešimus, Klienta vėliau do nebepageidaus ir informuos apie

tai Bendrovę, Bendrovė nebetvarkys jo Asmens duomenų Tiesioginės rinkodaros tikslu ir nesiųs

Klientui jokių elektroninių naujienų, išskyrus su Kliento užsakymu susijusią informaciją.

3.3. Zakład klienta kada turi teisę atšaukti 3.2 punkte esantį savo sutikimą Bendrovei tvarkyti Klient

Asmens duomenis Tiesioginės rinkodaros tikslu, pateikdamas apie tai atitinkamą pranešimą

Bendrovei elektroniniu paštu info@sogifts.eu ir aiškiai nurodydamas, kad atšaukia savo

sutikimą naudoti jo Asmens duomenis Tiesioginės rinkodaros tikslu bei nepageidauja gauti jokių

Tiesioginės rinkodaros pranešimų.

3.4. Klients taip pat turi galimybę atsisakyti įgyvendinti savo teisę nesutikti, kad Kliento Asmens

duomenys būtų tvarkomis Tiesioginės rinkodaros tikslu paspaudus atitinkamą nuorodą, esančią

kiekviename siunčiamame elektroniniame laiške.

3.5. Klients, kaip Duomenų subjektas, turi šias žemiau išvardytas teises, susijusias su Kliento

Asmens duomenų tvarkymo procedūromis:

3.5.1. gauti iš Bendrovės informaciją apie Kliento Asmens duomenų tvarkymą, susipažinti su savo

Asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;

3.5.2. gauti iš Bendrovės informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie Kliento asmens duomenys surinkti, kokiu

tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami ir buvo teikti bent per paskutinius 1 (vienerius)

spotkali nas;

3.5.3. reikalauti ištaisyti, sunaikinti Kliento Asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą,

savo Asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai Asmens duomenys tvarkomi nesilaikant Lietuvos

Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų įstatymų nuostatų.

3.6. Realizuodamas savo teises, Klientas turi pateikti pasą, asmens tapatybės kortelę arba vairuotojo

pažymėjimą. Bendrovė neatlygintinai teikia Duomenų subjektui informaciją apie tvarkomus Duomenų

subjekto Asmens duomenis kartą per metus. Klients, realizuoti savo teises, numatytas 3.5 punkte,

gali kreipiantis elektroniniu paštu info@sogifts.eu . Bendrovė turi teisę koreguoti, keisti, naikinti

Asmens duomenis arba stabdyti Asmens duomenų tvarkymą tik identifikavus Kliento, kuris kreipėsi,

tapatybę.

3.7. Kliento Asmens duomenys yra neteikiami tretiesiems asmenims, išskyrus šiuos atvejus:

3.7.1. Kuomet yra gautas Kliento sutikimas, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje;

3.7.2. Asmens duomenys elektroninės prekybos tikslais teikiami Partneriams, teikiantiems Bendrovei

paslaugas, susijusias su Bendrovės vykdoma veikla;

3.7.3. Lietuvos Respublikos įstatymų ir teisės aktų numatytais atvejais kompetentingoms institucijoms.

3.7.2. Elektroninėje parduotuvėje apmokėjimai apdorojami naudojantis makecommerce.lt platforma,

kurios valdytojas Maksekeskus AS (Niine 11, Talinas 10414, Estija, nr rej.:12268475), todėl Jūsų

asmeninė informacija, reikalinga mokėjimo įvykdymui ir patvirtinimui, bus perduodama Maksekeskus

JAK.

3.8. Klientui yra žinoma apie jo teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jo Asmens duomenys Tiesioginės

rinkodaros tikslu, ty Klienta turi teisę išreikšti nesutikimą iš karto, arba vėliau.

3.9. Klients sutinka, kad jo Asmens duomenys būtų perduodami Partneriams vykdant Klient

užsakymą, pateiktą Elektroninėje parduotuvėje, taip pat Bendrovei teikiant Paslaugas Klientui, taip pat

Bendrovės Partneriams, kaip nurodyta 3.7. punkt.

3.10. Jei Klienta nesutinka su Privatumo politika, Klienta neturės galimybės naudotis Elektroninės

parduotuvės paslaugomis.

3.11. Bendrovė, įgyvendina organizacines ir technines priemones, skirtas apsaugoti Asmens

duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito

neteisėto tvarkymo.

3.12. Klientas sutinka, kad tais atvejais, kai tai būtina pagal kompetentingų institucijų nurodymus ir/ar

Kliento Asmens duomenys buvo galimai panaudoti vykdant neteisėtą veiklą, arba yra pagrįstų įtarimų

dėl asmens tapatybės vagystės, dėl kurių kompetentingos teisėsaugos institucijos atlieka ikiteisminį

tyrimą, arba yra kiti teisėti pagrindai ar tikslai, jo Asmens duomenys būtų saugomi Bendrovės

serveriuose ilgiau, nei nustatyta šioje Privatumo politikoje.

3.13. Gavusi Duomenų subjekto nurodymą ar paklausimą, susijusį su Asmens duomenų tvarkymu,

Bendrovė pateikia Klientui atsakymą, patenkinant prašymą/nurodymą arba motyvuotai atsisakant tai

padaryti, ne vėliau kaip per 30 (trisdešimt) kalendorinių dienų nuo Duomenų subjekto kreipimosi datos.

Jeigu Duomenų subjektas pageidauja, atsakymas turi būti pateiktas raštu.

3.14. Tam, kad Elektroninėje parduotuvėje Bendrovė galėtų pasiūlyti Klientui visavertes paslaugas,

Kliento sutikimu Kliento kompiuteryje (įrenginyje) įrašoma informacija Slapukai (ang. cookies), kuri

naudojama Kliento, kaip ankstesnio Elektroninės parduotuvės naudotojo, atpažinimui, renkant

Elektroninės parduotuvės lankomumo statistiką, informaciją apie pirkinių krepšelį. Klients postawił kada

gali peržiūrėti, kokie Slapukai yra įrašomi, ir gali istrinti ar visus įrašytus Slapukus.

3.15. Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus, pavyzdžiui, kaip juos valdyti ar ištrinti, galite

apsilankyti www.allaboutcookies.org.

4. KITOS NUOSTATOS

4.1. Bendrovė turi teisę keisti, papildyti „Privatumo politiką“ visiškai ar iš dalies. Privatumo politikos

papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos.

4.2. Iškilus klausimams kreipkitės šiais kontaktais: info@sogifts.eu

Найдите нас в Инстаграмм

Поделитесь с нами своими эмоциями, упомянув @sogifts.eu в своих историях и подписях